Pokémon Go in De Moer

Op zoek naar zeldzame Pokemons in De Moer? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in De Moer. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een (zeldzame) Pokemon in De Moer gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Mankey zich nu verstopt heeft? Deel het dan met de rest van de community! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in De Moer. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in De Moer? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in De Moer

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Wil jij weten waar de Pokestops in De Moer verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in De Moer. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en natuurlijk de defence pokemon. Vaak met voldoende CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in De Moer plus een lucky egg en jouw level zal flink toenemen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo ga je van level 11 snel naar level 23. Binnen De Moer catch je pokemon go in een gebied van 3,5 km.

Pokemon Gyms in De Moer

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in De Moer. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Kadabra). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in De Moer heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in De Moer.

Zeldzame Pokemons in De Moer
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in De Moer. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in De Moer

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in De Moer. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in De Moer? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route De Moer

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in De Moer? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in De Moer. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel De Moer, het rode team De Moer of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in De Moer worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 21 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? Woon je in De Moer? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit De Moer plus je kunt ervaringen uitwisselen.