Pokémon Go in Cuijk

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Cuijk? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Cuijk. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Cuijk gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Porygon gevonden kan worden? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Cuijk. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Cuijk? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Cuijk

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Cuijk te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Cuijk. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. De sterke aanval pokemons komen er voor maar ook verdediging pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Cuijk met een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo evolueer jij van level 7 snel naar level 22. Rondom Cuijk verzamel je pokemons over meer dan 2,5 km.

Pokemon Gyms in Cuijk

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Cuijk. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Alakazam). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Cuijk zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Cuijk.

Zeldzame Pokemons in Cuijk
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Cuijk. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Cuijk

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Cuijk. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Cuijk? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Cuijk

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Cuijk? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Cuijk. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Cuijk, het rode team Cuijk of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Cuijk worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 23 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Woon je in Cuijk? Laat dan hieronder een reactie achter. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Cuijk waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.