Pokémon Go in Casteren

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Casteren? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Casteren. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Casteren gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Horsea zich schuildhoudt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Casteren. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Casteren? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Casteren

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Benieuwd waar de Pokestops in Casteren verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Casteren. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Aanval pokemons zijn er te vinden maar ook verdediging pokemon. Die hebben vaak een sterke CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Doe dit in Casteren direct met lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo ga je van level 12 binnen no-time naar level 22. In de regio Casteren wandel je al snel zo’n 6,5 km.

Pokemon Gyms in Casteren

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Casteren. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Farfetch-d). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Casteren zijn er een aantal Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Casteren.

Zeldzame Pokemons in Casteren
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Casteren. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Casteren

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Casteren. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Casteren? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Casteren

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Casteren? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Casteren. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Casteren, team rood Casteren of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Casteren worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 20 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Woon je in Casteren? Plaats dit dan nu direct hieronder. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Casteren zodat je elkaar wellicht kunt helpen.