Ninetales in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Ninetales? Dan zit je goed in onze Pokédex! Op pokemongogo.nl vind je alle details over Ninetales. Je kunt hier bekijken tot welke categorie en tot welk “type” deze Pokemon behoort. In de tabel hieronder vind je ook details als gewicht, lengte en zwaktes van Ninetales uit Pokemon Go. Natuurlijk lees je hier hoe je Ninetales zo snel mogelijk kunt ontwikkelen, trainen en upgraden. Daarnaast vind je hier ook handige aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #038
Pokemon naam Ninetales
Categorie Pokemon Fox Pokèmon
Type 1 Fire
Type 2 geen type 2
Zwaktes Water, Ground, Rock
Gewicht 19.9 kilogram
Lengte 1.1 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Ninetales Pokemon Go
Ninetales uit Pokemon Go

Ninetales ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat uit Vulpix. Het is jouw taak om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Jigglypuff. Wil je deze Pokemon ontwikkelen en trainen? Zorg dan dat je candies (snoepjes) verdient. Die verdien je door meer Ninetales te vangen. Voor de ontwikkeling van Ninetales heb je het volgende nodig: nog onbekend. Probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Je zult zien dat het ontwikkelen / trainen dan sneller gaat. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Ninetales aanvallen

Direct Ninetales uit Pokemon Go aanvallen? Houd dan rekening met het feit dat gaat om een Fox Pokèmon. Zijn type(s) zijn Fire en geen type 2. Bij elk type horen weer afzonderlijke krachten en sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Elke Pokemon heeft zwaktes. Zo ook Ninetales. Dit zijn bijvoorbeeld: Water, Ground, Rock. Plannen tot Ninetales aanvallen? Houd ook rekening met een gewicht van 19.9 kilogram en lengte van 1.1 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Extra informatie over Ninetales uit Pokemon Go
Ninetales werpt een sinister licht van zijn heldere rode ogen naar totale controle over de geest van de vijand te winnen. Deze Pokémon wordt gezegd dat het leven voor duizend jaar.

Wij zijn nog bezig met het aanvullen van de gegevens. Het kan zijn dat alles nog niet helemaal correct is. Hier wordt aan gewerkt!

Ninetales vangen

Direct weten waar Ninetales verstopt zit? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Kies direct jouw regio of stad en ontdek waar je ‘m kunt vinden. Op die manier kun jeNinetales snel en eenvoudig vangen. Kies hieronder jouw provincie, of zoek direct op jouw plaats/regio.

Waar vind ik Ninetales?
Ninetales is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Open dus snel jouw eigen regio/plaats en zie waar jij Ninetales kunt vinden. Je kunt meteen op jouw plaats zoeken. Daar bekijk je een Pokemon-kaart met alle bekende plekken waar je deze Pokemon kunt vangen. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Het vangen en vinden van Ninetales wordt zo een stuk gemakkelijker.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma