Nidorino in Pokémon go

Op zoek naar uitgebreide informatie over het Pokemon Go karakater Nidorino? In onze online Pokédex lees je er alles over. Op deze pagina vind je alle belangrijke info over Nidorino. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Nidorino uit het populaire spel Pokemon Go. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Nidorino het beste kunt trainen en ontwikkelen naar de volgende level. Ook lees je hier aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #033
Pokemon naam Nidorino
Categorie Pokemon Poison Pin Pokèmon
Type 1 Poison
Type 2 geen type 2
Zwaktes Ground, Psychic
Gewicht 19.5 kilogram
Lengte 0.9 meter
Benodigd voor Upgrade 100x Nidoran♂ candies
Nidorino Pokemon Go
Nidorino uit Pokemon Go

Nidorino ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is het “broertje” van Nidoran-male. Probeer zo zo snel mogeijk om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Nidoking. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Nidorino te vangen. Voor de ontwikkeling van Nidorino is op dit moment benodigd: 100x Nidoran♂ candies. Probeer dus snel meer pokemons te vangen. Zo wordt je snel een betere Pokemontrainer. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Nidorino aanvallen

Wil jij Nidorino uit Pokemon Go aanvallen? Bedenk je goed dat je te maken hebt met een Poison Pin Pokèmon. Zijn type is Poison en geen type 2. Elk type heeft weer zijn sterktes. In het spel Pokemon Go zijn er 18 types. Houd ook rekening met de zwaktes van Nidorino. Dit zijn onder andere: Ground, Psychic. Plannen tot Nidorino aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 19.5 kilogram en lengte van 0.9 meter. Laat ons weten wat jij doet om deze Pokemon Go te trainen, te ontwikkelen en aan te vallen.

Verdere info over Nidorino uit Pokemon Go
Nidorino een hoorn, welke harder dan een diamant. Als het een vijandige aanwezigheid detecteert, alle weerhaken op zijn rug haren in een keer, en het daagt de vijand met al zijn macht.

Omdat Pokemon Go pas net gelanceerd is, kan het zijn dat er data mist of niet klopt. Wij werken hier nog aan!

Nidorino vangen

Direct weten waar Nidorino gevonden kan worden? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Kies direct jouw regio of stad en ontdek waar je ‘m kunt vinden. Nuttig! Op deze manier kun je Nidorino makkelijk en snel opzoeken en vangen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Nidorino?
Nidorino kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Klik dus direct op een plaats bij jou in de buurt en kom erachter waar jij Nidorino kunt vinden. Op deze plaats-pagina vind je een speciale kaart waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Profiteer hiervan! Het vangen en vinden van Nidorino zal nog beter gaan in jouw buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma