Nidorina in Pokémon go

Op zoek naar alle details over het Pokemon Go karakter Nidorina? Je bevindt je in onze Pokédex! Hier lees je alles wat je moet weten over Nidorina. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Nidorina uit Pokemon Go. Scroll naar beneden voor tips hoe je Nidorina snel & eenvoudig kunt ontwikkelen en trainen naar een sterker karakter. Daarnaast verzamelen we hier ook de beste strategieën om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #030
Pokemon naam Nidorina
Categorie Pokemon Poison Pin Pokèmon
Type 1 Poison
Type 2 geen type 2
Zwaktes Ground, Psychic
Gewicht 20.0 kilogram
Lengte 0.8 meter
Benodigd voor Upgrade 100x Nidoran♀ candies
Nidorina Pokemon Go
Nidorina uit Pokemon Go

Nidorina ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat uit Nidoran-female. Probeer zo zo snel mogeijk om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Nidoqueen. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Nidorina te vangen. Voor het ontwikkelen van Nidorina heb je nodig: 100x Nidoran♀ candies. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Zo wordt je snel een betere Pokemontrainer. Door Pokemons te ontwikkelen sta je sterker in gevechten en wordt je een nog betere Pokemon Go trainer!

Nidorina aanvallen

Meteen Nidorina uit Pokemon Go aanvallen? Je hebt in dat geval te maken met een Poison Pin Pokèmon. Zijn type is Poison en geen type 2. Deze types corresponderen weer met bepaalde sterktes. In het spel Pokemon Go zijn er 18 types. Naast sterktes, zijn er zwaktes. Profiteer dus van de zwaktes van Nidorina. Dit zijn onder andere: Ground, Psychic. Vandaag nog Nidorina aanvallen? Houd ook rekening met een gewicht van 20.0 kilogram en lengte van 0.8 meter. Succes met het ontwikkelen en aanvallen van dit karakter uit Pokemon Go!

Korte omschrijving van  Nidorina uit Pokemon Go
Wanneer Nidorina zijn met hun vrienden of familie, ze houden hun weerhaakjes weggestopt om te voorkomen dat het kwetsen van elkaar. Deze Pokémon lijkt nerveus worden als gescheiden van de anderen.

Omdat Pokemon Go pas net gelanceerd is, kan het zijn dat er data mist of niet klopt. Wij werken hier nog aan!

Nidorina vangen

Wil jij er achterkomen waar Nidorina verstopt zit? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Klik op jouw stad/regio voor alle bekende plekken waar je ‘m kunt vinden. Verhelderend! Want zo kun jij Nidorina makkelijk en snel opzoeken en vangen. Klik op de zoek-button bovenaan de pagina, en zoek direct jouw plaats op.

Waar vind ik Nidorina?
Nidorina kan een lastige Pokemon zijn om te vinden en te vangen. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en leer waar je Nidorina kunt vinden. Op de pagina over jouw plaats/regio kun je een kaart bekijken met actuele verstopplekken van deze Pokemon. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Maak er gebruik van! Het vangen en vinden van Nidorina wordt zo een stuk gemakkelijker.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma