Nidoran Male in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Nidoran♂? Van harte welkom in deze online Pokédex. Hier lees je alles wat je moet weten over Nidoran♂. Je kunt hier bekijken tot welke categorie en tot welk “type” deze Pokemon behoort. Ook kom je hier achter gegeven als gewicht, lengte en zwaktes van Nidoran♂ uit het populaire spel Pokemon Go. Natuurlijk staan hier ook tips hoe je Nidoran♂ gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. Onderaan de post behandelen we ook de beste technieken om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #032
Pokemon naam Nidoran♂
Categorie Pokemon Ground Psychic
Type 1 Poison
Type 2 geen type 2
Zwaktes Ground, Psychic
Gewicht 9.0 kilogram
Lengte 0.5 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Nidoran♂ Pokemon Go
Nidoran♂ uit Pokemon Go

Nidoran♂ ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is het “broertje” van Nidoqueen. Het is jouw opdracht om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Nidorino. Voor het trainen (de upgrade) heb je candies (snoepjes) nodig. Die ontvang je door meer exemplaren van Nidoran♂ te vangen. Voor de ontwikkeling van Nidoran♂ heb je het volgende nodig: nog onbekend. Probeer dus snel meer pokemons te vangen. Je zult zien dat het ontwikkelen / trainen dan sneller gaat. Pokemons ontwikkelen betekent weer ervaringspunten, en die heb je nodig om de beste te woren in Pokemon GO!

Nidoran♂ aanvallen

Meteen Nidoran♂ uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Ground Psychic. Zijn type(s) zijn Poison en geen type 2. Het type van de Pokemon hoort bij specifieke sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Je kunt natuurlijk ook profiteren van de zwaktes van Nidoran♂. Bekende zwaktes zijn: Ground, Psychic. Meteen Nidoran♂ aanvallen? Vergeet niet dat deze Pokemon een gewicht heeft van 9.0 kilogram en lengte van 0.5 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Verdere info over Nidoran♂ uit Pokemon Go
Nidoran♂ heeft spieren ontwikkeld voor het verplaatsen van zijn oren. Dankzij hen kan de oren vrij worden verplaatst in elke richting. Zelfs de geringste geluid ontsnapt niet aan deze Pokémon aankondiging.

Wij zijn nog bezig met het aanvullen van de gegevens. Het kan zijn dat alles nog niet helemaal correct is. Hier wordt aan gewerkt!

Nidoran♂ vangen

Nieuwsgierig waar Nidoran♂ te vinden is? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Ga direct naar de pagina van jouw stad/regio en kijk waar je deze Pokemon kunt vinden. Op die manier kun jeNidoran♂ snel en eenvoudig vangen. Je kunt gebruik maken van de zoekfunctie, of onderaan de pagina op ouw provincie klikken.

Waar vind ik Nidoran♂?
Nidoran♂ laat zich niet gemakkelijk vinden en vangen. Open dus snel jouw eigen regio/plaats en ontdek waar je Nidoran♂ kunt vinden. Op de pagina over jouw plaats/regio kun je een kaart bekijken waar je kunt zien wat de huidige verstopplekken zijn van deze Pokemon. Als je hier naar beneden scrollt vind je vaak tips van andere trainers. Het vinden en vangen van Nidoran♂ zal je een stuk beter afgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma