Nidoran Female in Pokémon go

Wil jij meer weten over het Pokemon Go karakter Nidoran♀? Dan zit je goed in onze Pokédex! Hier lees je alles wat je moet weten over Nidoran♀. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. In de tabel hieronder vind je ook details als gewicht, lengte en zwaktes van Nidoran♀ uit Pokemon Go. Scroll naar beneden voor tips hoe je Nidoran♀ het snelst kunt ontwikkelen en trainen naar het volgende level. Daarnaast vind je hier ook handige aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #029
Pokemon naam Nidoran♀
Categorie Pokemon Poison Pin Pokèmon
Type 1 Poison
Type 2 geen type 2
Zwaktes Ground, Psychic
Gewicht 7.0 kilogram
Lengte 0.4 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Nidoran♀ Pokemon Go
Nidoran♀ uit Pokemon Go

Nidoran♀ ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Sandslash. Probeer zo zo snel mogeijk om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Nidorina. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Nidoran♀ te vangen. Voor de ontwikkeling van Nidoran♀ is op dit moment benodigd: nog onbekend. Probeer dus snel meer pokemons te vangen. Zo gaat het ontwikkelen en trainen een stuk sneller. Het ontwikkelen van Pokemons biedt jou meer ervaringspunten. Die heb je hard nodig om de beste trainer te worden van Pokemon Go!

Nidoran♀ aanvallen

Vandaag nog Nidoran♀ uit Pokemon Go aanvallen? Houd dan rekening met het feit dat gaat om een Poison Pin Pokèmon. Zijn type is Poison en geen type 2. Deze types corresponderen weer met bepaalde sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Naast sterktes, zijn er zwaktes. Profiteer dus van de zwaktes van Nidoran♀. Dit zijn onder andere: Ground, Psychic. Wil je Nidoran♀ aanvallen? Vergeet niet dat deze Pokemon een gewicht heeft van 7.0 kilogram en lengte van 0.4 meter. Wij horen graag jouw tactieken betreft het trainen, ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakater.

Extra details over Nidoran♀ uit Pokemon Go
Nidoran♀ heeft weerhaken die een krachtige gif afscheiden. Ze zijn gedacht te hebben ontwikkeld als bescherming voor deze kleine-bodied Pokémon. Toen woedend, laat het een verschrikkelijke toxine uit zijn hoorn.

Wij zijn nog bezig met het aanvullen van de gegevens. Het kan zijn dat alles nog niet helemaal correct is. Hier wordt aan gewerkt!

Nidoran♀ vangen

Wil jij weten waar Nidoran♀ zit? Op Pokemongogo.nl bekijk je alle locatiet waar Pokemons zich verstoppen. Ga direct naar de pagina van jouw stad/regio en kijk waar je deze Pokemon kunt vinden. Handig! Want zo kun je Nidoran♀ makkelijk en snel opzoeken en vangen. Je kunt gebruik maken van de zoekfunctie, of onderaan de pagina op ouw provincie klikken.

Waar vind ik Nidoran♀?
Nidoran♀ kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en kom erachter waar jij Nidoran♀ kunt vinden. Op deze plaats-pagina vind je een speciale kaart waar wordt aanggegeven waar deze Pokemon zich verstopt. Als je hier naar beneden scrollt vind je vaak tips van andere trainers. Maak er gebruik van! Het vangen en vinden van Nidoran♀ zal met deze hulp veel makkelijker gaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma