Nidoking in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Nidoking? Welkom in de Pokédex! Hier vind je antwoorden op al je vragen over Nidoking. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Nidoking uit de populaire app Pokemon Go. Natuurlijk staan hier ook tips hoe je Nidoking gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. Ook lees je hier aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #034
Pokemon naam Nidoking
Categorie Pokemon Drill Pokèmon
Type 1 Poison
Type 2 Ground
Zwaktes Water, Ice, Ground, Psychic
Gewicht 62.0 kilogram
Lengte 1.4 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Nidoking Pokemon Go
Nidoking uit Pokemon Go

Nidoking ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon komt voor uit Nidorino. Het doel is om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Clefairy. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Nidoking te vangen. Voor het ontwikkelen van Nidoking is op dit moment benodigd: nog onbekend. Probeer zoveel mogelijk pokemens te vangen zodat je deze snel kunt ontwikkelen en trainen. Op die manier krijg je veel ervaringspunten, en wordt je sterker in het spel Pokemon Go!

Nidoking aanvallen

Vandaag nog Nidoking uit Pokemon Go aanvallen? Bedenk je goed dat je te maken hebt met een Drill Pokèmon. Zijn type is Poison en Ground. Het type van de Pokemon hoort bij specifieke sterktes. In de hele game zijn er 18 types te onderscheiden. Wellicht kun je slim gebruik maken van de zwaktes van Nidoking. Dit zijn bijvoorbeeld: Water, Ice, Ground, Psychic. Direct Nidoking aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 62.0 kilogram en lengte van 1.4 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Extra informatie over Nidoking uit Pokemon Go
dikke staart Nidoking’s packs enorm vernietigende kracht. Met één swing, kan het een metalen zendmast omver te werpen. Zodra dit Pokémon gaat op een rampage, is er geen houden meer aan.

Omdat Pokemon Go pas net gelanceerd is, kan het zijn dat er data mist of niet klopt. Wij werken hier nog aan!

Nidoking vangen

Wil jij er achterkomen waar Nidoking verstopt zit? Op Pokemongogo.nl bekijk je alle locatiet waar Pokemons zich verstoppen. Klik op jouw stad/regio voor alle bekende plekken waar je ‘m kunt vinden. Handig! Want zo kun je Nidoking vangen en snel een level verder komen. Via de zoekfunctie kun je direct jouw plaats of regio opzoeken.

Waar vind ik Nidoking?
Nidoking is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Open dus snel jouw eigen regio/plaats en kom erachter waar jij Nidoking kunt vinden. Selecteer hieronder jouw provincie of zoek op jouw plaats. Vervolgens vind je een Map met actuele verstopplekken van deze Pokemon. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Profiteer hiervan! Het vangen en vinden van Nidoking wordt veel eenvoudiger.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma