Pokémon Go in Wépion

Wil jij Pokemons vangen in Wépion? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Wépion. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Wépion gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Nidorino zich nu verstopt heeft? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Wépion. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Wépion? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Wépion

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Benieuwd waar de Pokestops in Wépion verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Wépion. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen maar ook verdediging pokemon. Die hebben vaak een sterke CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Gebruik dit in Wépion samen met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Gebruik incense voor extra snelle scores. Dan stap je van level 7 eenvoudig naar level 20. Rondom Wépion verzamel je pokemons over meer dan 5 km.

Pokemon Gyms in Wépion

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Wépion. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Kingler). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Wépion heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Wépion.

Zeldzame Pokemons in Wépion
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Wépion. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Wépion

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Wépion. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Wépion? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Wépion

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Wépion? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Wépion. Laat weten of jij zit in het gele team Wépion, team rood Wépion of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Wépion worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 40 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Kom je uit Wépion? Plaats dit dan nu direct hieronder. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Wépion en deel je ervaringen.