Pokémon Go in Wavreille

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Wavreille? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Wavreille. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een zeldzame Pokemon in Wavreille gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Magnemite zich nu verstopt heeft? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Wavreille. Wat zijn zeldzame Pokemons in Wavreille? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Wavreille

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Wavreille verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Wavreille. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Er zijn sterke attack pokemon te vangen en zeker ook verdedigings pokemon. Deze hebben hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Doe dit in Wavreille plus een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan stap je van level 4 zo door naar niveau 22. Rondom Wavreille catch je pokemon go in een gebied van 6,5 km.

Pokemon Gyms in Wavreille

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Wavreille. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Hitmonlee). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Wavreille kun je navigeren naar verschillende gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Wavreille.

Zeldzame Pokemons in Wavreille
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Wavreille. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Wavreille

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Wavreille. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Wavreille? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Wavreille

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Wavreille? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Wavreille. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Wavreille, team rood van Wavreille of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Wavreille worden gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 36 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Speel jij in Wavreille? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Wavreille plus je kunt ervaringen uitwisselen.