Pokémon Go in Wanlin

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Wanlin? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Wanlin. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Wanlin gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Geodude gevonden kan worden? Deel het dan met de rest van de community! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Wanlin. Wat zijn zeldzame Pokemons in Wanlin? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Wanlin

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Benieuwd waar de Pokestops in Wanlin verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Wanlin. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Er zijn sterke attack pokemon te vangen en natuurlijk de defence pokemon. Ze hebben hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Gebruik dit in Wanlin samen met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Dan rank je van level 5 eenvoudig naar level 15. In Wanlin verzamel je pokemons over meer dan 2 km.

Pokemon Gyms in Wanlin

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Wanlin. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Exeggcute). Daarna kun je vechten tegen andere teams. In Wanlin kun je navigeren naar verschillende gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Wanlin.

Zeldzame Pokemons in Wanlin
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Wanlin. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Wanlin

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Wanlin. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Wanlin? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Wanlin

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Wanlin? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Wanlin. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Wanlin, het rode team van Wanlin of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Wanlin worden gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 60 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En kom je uit Wanlin? Plaats dit dan nu direct hieronder. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Wanlin plus je kunt ervaringen uitwisselen.