Pokémon Go in Temploux

Op zoek naar info over Pokemon Go in Temploux? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Temploux. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Temploux gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Poliwag zich bevindt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Temploux. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Temploux? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Temploux

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Direct weten waar de Pokestops in Temploux verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Temploux. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Er zijn sterke attack pokemon te vangen maar ook verdediging pokemon. Ze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in Temploux via extra lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo ga je van level 11 gemakkelijk naar niveau 18. In de regio Temploux catch je pokemon go in een gebied van 9,5 km.

Pokemon Gyms in Temploux

Heb je level 5 bereikt? Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Temploux. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Kabutops). Dan kan het gevecht beginnen! In Temploux zijn er een aantal Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Temploux.

Zeldzame Pokemons in Temploux
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Temploux. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Temploux

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Temploux. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Temploux? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Temploux

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Temploux? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Temploux. Laat weten of jij zit in het gele team Temploux, het rode team van Temploux of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Temploux worden gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 46 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En kom je uit Temploux? Laat dan hieronder een reactie achter. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Temploux zodat je elkaar wellicht kunt helpen.