Pokémon Go in Surice

Wil jij Pokemons vangen in Surice? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Surice. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Surice gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Nidoran-female gevonden kan worden? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Surice. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Surice? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Surice

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Nu weten waar de Pokestops in Surice te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Surice. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en natuurlijk de defence pokemon. Die hebben vaak een sterke CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Surice met een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan stap je van level 9 binnen no-time naar level 23. In Surice verzamel je pokemons over meer dan 2,5 km.

Pokemon Gyms in Surice

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Surice. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Slowbro). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Surice kun je navigeren naar verschillende gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Surice.

Zeldzame Pokemons in Surice
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Surice. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Surice

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Surice. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Surice? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Surice

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Surice? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Surice. Laat weten of jij zit in het gele team Surice, rode team Surice of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Surice worden gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 50 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Kom je uit Surice? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Surice plus je kunt ervaringen uitwisselen.