Pokémon Go in Soumoy

Op zoek naar info over Pokemon Go in Soumoy? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Soumoy. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Soumoy gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of ben jij op de hoogte waar Mankey zich bevindt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Soumoy. Wat zijn zeldzame Pokemons in Soumoy? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Soumoy

Pokestops zijn enorm handig. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Nu weten waar de Pokestops in Soumoy verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Soumoy. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Aanval pokemons zijn er te vinden en zeker ook verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Doe dit in Soumoy via extra lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 8 binnen no-time naar level 18. Rondom Soumoy vang je veel pokemon in een straal van 4 km.

Pokemon Gyms in Soumoy

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Soumoy. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Onix). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Soumoy kun je navigeren naar verschillende gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Soumoy.

Zeldzame Pokemons in Soumoy
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Soumoy. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Soumoy

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Soumoy. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Soumoy? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Soumoy

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Soumoy? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Soumoy. Laat weten of jij zit in het gele team Soumoy, rode team Soumoy of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Soumoy worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 46 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Speel jij in Soumoy? Plaats dit dan nu direct hieronder. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Soumoy en kun je elkaar helpen en tips geven.