Pokémon Go in Somzée

Op zoek naar info over Pokemon Go in Somzée? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Somzée. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een zeldzame Pokemon in Somzée gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Exeggcute zich nu verstopt heeft? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Somzée. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Somzée? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Somzée

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Somzée te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Somzée. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. De sterke aanval pokemons komen er voor en zeker ook verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Combineer dit in Somzée samen met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo ga je van level 11 zo door naar niveau 21. Binnen Somzée loop je met pokemon go namelijk zo 8,5 km.

Pokemon Gyms in Somzée

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Somzée. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Kingler). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Somzée heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Somzée.

Zeldzame Pokemons in Somzée
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Somzée. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Somzée

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Somzée. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Somzée? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Somzée

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Somzée? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Somzée. Maak jij deel uit van het gele team in Somzée, het rode team van Somzée of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Somzée worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 34 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Speel jij in Somzée? Plaats dit dan nu direct hieronder. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Somzée en deel je ervaringen.