Pokémon Go in Sautour

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Sautour? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Sautour. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Sautour gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Weet jij waar bijvoorbeeld Charmander zich bevindt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Sautour. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Sautour? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Sautour

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Sautour verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Sautour. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Er zijn sterke attack pokemon te vangen plus de meer verdedigende pokemons. Ze hebben hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Combineer dit in Sautour via extra lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo ga je van level 6 binnen no-time naar level 19. In de regio Sautour vang je veel pokemon in een straal van 6,5 km.

Pokemon Gyms in Sautour

Is het gelukt om level 5 te halen? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Sautour. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Venonat). Daarna kun je vechten tegen andere teams. In Sautour zijn er een aantal Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Sautour.

Zeldzame Pokemons in Sautour
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Sautour. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Sautour

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Sautour. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Sautour? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Sautour

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Sautour? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Sautour. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Sautour, het rode team Sautour of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Sautour worden gemiddeld beoordeeld met een 9.2/10, gebaseerd op 47 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En kom je uit Sautour? Schrijf dan hieronder een review. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Sautour plus je kunt ervaringen uitwisselen.