Pokémon Go in Saint-Aubin

Wil jij Pokemons vangen in Saint-Aubin? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Saint-Aubin. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Saint-Aubin gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Golbat gevonden kan worden? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Saint-Aubin. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Saint-Aubin? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Saint-Aubin

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Saint-Aubin verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Saint-Aubin. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Er zijn sterke attack pokemon te vangen en zeker ook verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Combineer dit in Saint-Aubin direct met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo evolueer jij van level 10 eenvoudig naar level 26. In de buurt van Saint-Aubin catch je pokemon go in een gebied van 1 km.

Pokemon Gyms in Saint-Aubin

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Saint-Aubin. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Tangela). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Saint-Aubin vind je verschillende Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Saint-Aubin.

Zeldzame Pokemons in Saint-Aubin
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Saint-Aubin. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Saint-Aubin

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Saint-Aubin. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Saint-Aubin? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Saint-Aubin

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Saint-Aubin? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Saint-Aubin. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Saint-Aubin, rode team Saint-Aubin of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Saint-Aubin worden gemiddeld beoordeeld met een 8.0/10, gebaseerd op 33 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En kom je uit Saint-Aubin? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Saint-Aubin plus je kunt ervaringen uitwisselen.