Pokémon Go in Petit-Fays

Wil jij Pokemons vangen in Petit-Fays? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Petit-Fays. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Petit-Fays gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Exeggutor zich verstopt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Petit-Fays. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Petit-Fays? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Petit-Fays

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nu weten waar de Pokestops in Petit-Fays te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Petit-Fays. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Je vind er sterke aanval pokemon samen met de verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Combineer dit in Petit-Fays samen met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo ga je van level 7 snel naar level 21. In de buurt van Petit-Fays loop je met pokemon go namelijk zo 2 km.

Pokemon Gyms in Petit-Fays

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Petit-Fays. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Charmeleon). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Petit-Fays zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Petit-Fays.

Zeldzame Pokemons in Petit-Fays
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Petit-Fays. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Petit-Fays

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Petit-Fays. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Petit-Fays? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Petit-Fays

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Petit-Fays? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Op die manier kun je sneller levelen! Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Petit-Fays. Maak jij deel uit van het gele team in Petit-Fays, het rode team van Petit-Fays of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Petit-Fays worden gemiddeld beoordeeld met een 8.2/10, gebaseerd op 59 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Speel jij in Petit-Fays? Geef dan hieronder je mening. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Petit-Fays en deel je ervaringen.