Pokémon Go in Patignies

Wil jij unieke Pokemons vangen in Patignies? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Patignies. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Patignies gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Weet jij waar bijvoorbeeld Spearow zich nu verstopt heeft? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Patignies. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Patignies? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Patignies

Pokestops zijn enorm handig. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nu weten waar de Pokestops in Patignies verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Patignies. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Je vind er sterke aanval pokemon plus de meer verdedigende pokemons. Kenmerken zijn hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Doe dit in Patignies direct met lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo ga je van level 7 binnen no-time naar level 16. Binnen Patignies vang je veel pokemon in een straal van 6 km.

Pokemon Gyms in Patignies

Is het gelukt om level 5 te halen? Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Patignies. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Vileplume). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Patignies vind je verschillende Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Patignies.

Zeldzame Pokemons in Patignies
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Patignies. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Patignies

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Patignies. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Patignies? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Patignies

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Patignies? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Patignies. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Patignies, team rood Patignies of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Patignies worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 39 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? Speel jij in Patignies? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Patignies en kun je elkaar helpen en tips geven.