Pokémon Go in Ohey

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Ohey? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Ohey. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Ohey gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Mewtwo zich bevindt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Ohey. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Ohey? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Ohey

Pokestops zijn enorm handig. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Ohey verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Ohey. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Aanval pokemons zijn er te vinden maar ook verdediging pokemon. Ze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Ohey met een lucky egg en jouw level zal flink toenemen. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo ga je van level 2 binnen no-time naar level 21. In de regio Ohey verzamel je pokemons over meer dan 3 km.

Pokemon Gyms in Ohey

Heb je level 5 bereikt? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Ohey. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Alakazam). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. In Ohey vind je verschillende Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Ohey.

Zeldzame Pokemons in Ohey
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Ohey. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Ohey

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Ohey. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Ohey? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Ohey

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Ohey? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Ohey. Maak jij deel uit van het gele team in Ohey, het rode team van Ohey of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Ohey worden gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 53 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Woon je in Ohey? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Ohey en deel je ervaringen.