Pokémon Go in Nettinne

Wil jij unieke Pokemons vangen in Nettinne? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Nettinne. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Nettinne gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Rhyhorn zich schuildhoudt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Nettinne. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Nettinne? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Nettinne

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nu weten waar de Pokestops in Nettinne verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Nettinne. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen maar ook verdediging pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Nettinne plus een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo evolueer jij van level 8 gemakkelijk naar niveau 26. In de buurt van Nettinne wandel je al snel zo’n 1 km.

Pokemon Gyms in Nettinne

Heb je level 5 bereikt? Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Nettinne. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Venomoth). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Nettinne zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Nettinne.

Zeldzame Pokemons in Nettinne
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Nettinne. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Nettinne

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Nettinne. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Nettinne? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Nettinne

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Nettinne? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Nettinne. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Nettinne, het rode team van Nettinne of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Nettinne worden gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 37 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En woon je in Nettinne? Laat dan hieronder een reactie achter. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Nettinne zodat je elkaar wellicht kunt helpen.