Pokémon Go in Natoye

Op zoek naar info over Pokemon Go in Natoye? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Natoye. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Natoye gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Koffing zich nu verstopt heeft? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Natoye. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Natoye? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Natoye

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Wil jij weten waar de Pokestops in Natoye verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Natoye. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen samen met de verdedigings pokemon. Deze hebben hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Natoye direct met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo ga je van level 8 snel naar level 15. Binnen Natoye vang je veel pokemon in een straal van 7 km.

Pokemon Gyms in Natoye

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Natoye. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Dugtrio). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Natoye heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Natoye.

Zeldzame Pokemons in Natoye
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Natoye. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Natoye

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Natoye. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Natoye? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Natoye

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Natoye? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Natoye. Maak jij deel uit van het gele team in Natoye, team rood Natoye of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Natoye worden gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 60 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En woon je in Natoye? Geef dan hieronder je mening. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Natoye waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.