Pokémon Go in Naninne

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Naninne? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Naninne. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Naninne gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Lickitung zich bevindt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Naninne. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Naninne? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Naninne

Pokestops zijn enorm handig. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Benieuwd waar de Pokestops in Naninne te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Naninne. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Er zijn sterke attack pokemon te vangen samen met de verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Doe dit in Naninne plus een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo rank je van level 5 gemakkelijk naar niveau 16. In de buurt van Naninne loop je met pokemon go namelijk zo 9,5 km.

Pokemon Gyms in Naninne

Heb je level 5 bereikt? Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Naninne. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Geodude). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Naninne heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Naninne.

Zeldzame Pokemons in Naninne
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Naninne. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Naninne

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Naninne. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Naninne? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Naninne

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Naninne? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Op die manier kun je sneller levelen! Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Naninne. Laat weten of jij zit in het gele team Naninne, rode team Naninne of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Naninne worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 27 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? En woon je in Naninne? Schrijf dan hieronder een review. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Naninne en deel je ervaringen.