Pokémon Go in Merlemont

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Merlemont? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Merlemont. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een zeldzame Pokemon in Merlemont gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Exeggcute zich nu verstopt heeft? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Merlemont. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Merlemont? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Merlemont

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Merlemont verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Merlemont. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Er zijn sterke attack pokemon te vangen samen met de verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Doe dit in Merlemont via extra lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan stap je van level 7 gemakkelijk naar niveau 21. In de buurt van Merlemont loop je met pokemon go namelijk zo 5 km.

Pokemon Gyms in Merlemont

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Merlemont. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Psyduck). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Merlemont vind je verschillende Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Merlemont.

Zeldzame Pokemons in Merlemont
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Merlemont. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Merlemont

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Merlemont. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Merlemont? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Merlemont

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Merlemont? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Merlemont. Laat weten of jij zit in het gele team Merlemont, team rood van Merlemont of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Merlemont worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 36 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Speel jij in Merlemont? Plaats dit dan nu direct hieronder. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Merlemont en kun je elkaar helpen en tips geven.