Pokémon Go in Mazée

Wil jij unieke Pokemons vangen in Mazée? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Mazée. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Mazée gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Ponyta zich schuildhoudt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Mazée. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Mazée? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Mazée

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Wil jij weten waar de Pokestops in Mazée verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Mazée. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Aanval pokemons zijn er te vinden samen met de verdedigings pokemon. Vaak met voldoende CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Mazée samen met lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo rank je van level 4 binnen no-time naar level 26. In de regio Mazée loop je met pokemon go namelijk zo 9,5 km.

Pokemon Gyms in Mazée

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Mazée. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Lapras). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Mazée kun je navigeren naar verschillende gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Mazée.

Zeldzame Pokemons in Mazée
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Mazée. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Mazée

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Mazée. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Mazée? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Mazée

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Mazée? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Mazée. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Mazée, het rode team Mazée of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Mazée worden gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 29 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Speel jij in Mazée? Schrijf dan hieronder een review. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Mazée plus je kunt ervaringen uitwisselen.