Pokémon Go in Hour

Wil jij unieke Pokemons vangen in Hour? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Hour. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Hour gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Psyduck gevonden kan worden? Deel het dan met de rest van de community! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Hour. Wat zijn zeldzame Pokemons in Hour? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Hour

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Direct weten waar de Pokestops in Hour te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Hour. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. De sterke aanval pokemons komen er voor en zeker ook verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Hour via extra lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Dan rank je van level 8 eenvoudig naar level 17. In de buurt van Hour wandel je al snel zo’n 2 km.

Pokemon Gyms in Hour

Heb je level 5 bereikt? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Hour. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Ekans). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Hour vind je verschillende Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Hour.

Zeldzame Pokemons in Hour
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Hour. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Hour

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Hour. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Hour? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Hour

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Hour? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Hour. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Hour, team rood van Hour of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Hour worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 27 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En kom je uit Hour? Geef dan hieronder je mening. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Hour plus je kunt ervaringen uitwisselen.