Pokémon Go in Falmagne

Wil jij unieke Pokemons vangen in Falmagne? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Falmagne. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Falmagne gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Rattata zich verstopt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Falmagne. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Falmagne? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Falmagne

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Falmagne verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Falmagne. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon maar ook verdediging pokemon. Kenmerken zijn hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Doe dit in Falmagne met een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo rank je van level 11 gemakkelijk naar niveau 21. In Falmagne catch je pokemon go in een gebied van 9 km.

Pokemon Gyms in Falmagne

Is het gelukt om level 5 te halen? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Falmagne. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Nidorina). Dan kan het gevecht beginnen! In Falmagne zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Falmagne.

Zeldzame Pokemons in Falmagne
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Falmagne. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Falmagne

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Falmagne. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Falmagne? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Falmagne

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Falmagne? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Falmagne. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Falmagne, team rood Falmagne of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Falmagne worden gemiddeld beoordeeld met een 9.4/10, gebaseerd op 54 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Woon je in Falmagne? Geef dan hieronder je mening. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Falmagne waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.