Pokémon Go in Evelette

Wil jij unieke Pokemons vangen in Evelette? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Evelette. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Evelette gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Electabuzz gevonden kan worden? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Evelette. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Evelette? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Evelette

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Evelette verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Evelette. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.De sterke aanval pokemons komen er voor plus de meer verdedigende pokemons. Kenmerken zijn hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Evelette direct met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Natuurlijk is incense ook een optie. Dan stap je van level 3 binnen no-time naar level 20. Binnen Evelette loop je met pokemon go namelijk zo 9 km.

Pokemon Gyms in Evelette

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Evelette. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Starmie). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Evelette heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Evelette.

Zeldzame Pokemons in Evelette
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Evelette. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Evelette

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Evelette. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Evelette? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Evelette

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Evelette? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Evelette. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Evelette, het rode team Evelette of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Evelette worden gemiddeld beoordeeld met een 9.4/10, gebaseerd op 57 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Speel jij in Evelette? Geef dan hieronder je mening. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Evelette zodat je elkaar wellicht kunt helpen.