Pokémon Go in Durnal

Wil jij Pokemons vangen in Durnal? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Durnal. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een zeldzame Pokemon in Durnal gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of ben jij op de hoogte waar Caterpie zich schuildhoudt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Durnal. Wat zijn zeldzame Pokemons in Durnal? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Durnal

Pokestops zijn enorm handig. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Direct weten waar de Pokestops in Durnal te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Durnal. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon plus de meer verdedigende pokemons. Kenmerken zijn hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Doe dit in Durnal met een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo evolueer jij van level 11 eenvoudig naar level 18. Rondom Durnal catch je pokemon go in een gebied van 5 km.

Pokemon Gyms in Durnal

Is het gelukt om level 5 te halen? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Durnal. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Tangela). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Durnal heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Durnal.

Zeldzame Pokemons in Durnal
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Durnal. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Durnal

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Durnal. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Durnal? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Durnal

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Durnal? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Durnal. Laat weten of jij zit in het gele team Durnal, team rood Durnal of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Durnal worden gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 40 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Kom je uit Durnal? Geef dan hieronder je mening. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Durnal zodat je elkaar wellicht kunt helpen.