Pokémon Go in Chevetogne

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Chevetogne? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Chevetogne. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Chevetogne gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of ben jij op de hoogte waar Hitmonchan zich schuildhoudt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Chevetogne. Wat zijn zeldzame Pokemons in Chevetogne? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Chevetogne

Pokestops zijn enorm handig. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Chevetogne verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Chevetogne. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Je vind er sterke aanval pokemon maar ook verdediging pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Chevetogne samen met lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo ga je van level 6 eenvoudig naar level 22. Binnen Chevetogne wandel je al snel zo’n 9,5 km.

Pokemon Gyms in Chevetogne

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Chevetogne. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Articuno). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Chevetogne heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Chevetogne.

Zeldzame Pokemons in Chevetogne
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Chevetogne. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Chevetogne

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Chevetogne. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Chevetogne? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Chevetogne

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Chevetogne? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Chevetogne. Maak jij deel uit van het gele team in Chevetogne, team rood van Chevetogne of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Chevetogne worden gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 32 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Woon je in Chevetogne? Schrijf dan hieronder een review. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Chevetogne plus je kunt ervaringen uitwisselen.