Pokémon Go in Castillon

Wil jij unieke Pokemons vangen in Castillon? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Castillon. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Castillon gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Cloyster zich bevindt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Castillon. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Castillon? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Castillon

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Castillon verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Castillon. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Er zijn sterke attack pokemon te vangen en zeker ook verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Combineer dit in Castillon met een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan stap je van level 5 gemakkelijk naar niveau 18. In Castillon wandel je al snel zo’n 1 km.

Pokemon Gyms in Castillon

Is het gelukt om level 5 te halen? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Castillon. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Golduck). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Castillon heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Castillon.

Zeldzame Pokemons in Castillon
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Castillon. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Castillon

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Castillon. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Castillon? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Castillon

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Castillon? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Castillon. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Castillon, team rood van Castillon of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Castillon worden gemiddeld beoordeeld met een 8.0/10, gebaseerd op 44 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Speel jij in Castillon? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Castillon en deel je ervaringen.