Pokémon Go in Bothey

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Bothey? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Bothey. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Bothey gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Beedrill zich schuildhoudt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Bothey. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Bothey? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Bothey

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Direct weten waar de Pokestops in Bothey verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Bothey. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Er zijn sterke attack pokemon te vangen samen met de verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Bothey plus een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo rank je van level 4 binnen no-time naar level 21. In de buurt van Bothey loop je met pokemon go namelijk zo 1,5 km.

Pokemon Gyms in Bothey

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Bothey. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Nidorina). Daarna kun je vechten tegen andere teams. In Bothey kun je navigeren naar verschillende gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Bothey.

Zeldzame Pokemons in Bothey
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Bothey. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Bothey

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Bothey. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Bothey? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Bothey

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Bothey? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Bothey. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Bothey, het rode team Bothey of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Bothey worden gemiddeld beoordeeld met een 9.2/10, gebaseerd op 22 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Woon je in Bothey? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Bothey waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.