Pokémon Go in Beauraing

Wil jij Pokemons vangen in Beauraing? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Beauraing. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een zeldzame Pokemon in Beauraing gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Tentacool zich bevindt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Beauraing. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Beauraing? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Beauraing

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Wil jij weten waar de Pokestops in Beauraing verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Beauraing. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon samen met de verdedigings pokemon. Deze hebben hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Beauraing met een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 11 gemakkelijk naar niveau 17. Binnen Beauraing catch je pokemon go in een gebied van 3,5 km.

Pokemon Gyms in Beauraing

Heb je level 5 bereikt? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Beauraing. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Nidorino). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Beauraing zijn er een aantal Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Beauraing.

Zeldzame Pokemons in Beauraing
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Beauraing. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Beauraing

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Beauraing. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Beauraing? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Beauraing

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Beauraing? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Beauraing. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Beauraing, rode team Beauraing of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Beauraing worden gemiddeld beoordeeld met een 9.2/10, gebaseerd op 32 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Kom je uit Beauraing? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Beauraing plus je kunt ervaringen uitwisselen.