Muk in Pokémon go

Wil jij meer weten over het Pokemon Go karakter Muk? Welkom in de Pokédex! Hier lees je alles wat je moet weten over Muk. Je kunt hier bekijken tot welke categorie en tot welk “type” deze Pokemon behoort. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Muk uit Pokemon Go. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Muk gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. Ook lees je hier aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #089
Pokemon naam Muk
Categorie Pokemon Sludge Pokèmon
Type 1 Poison
Type 2 geen type 2
Zwaktes Ground, Psychic
Gewicht 30.0 kilogram
Lengte 1.2 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Muk Pokemon Go
Muk uit Pokemon Go

Muk ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Grimer. Het is mogelijk om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Shellder. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Muk te vangen. Voor de ontwikkeling van Muk is op dit moment benodigd: nog onbekend. Probeer zoveel mogelijk pokemens te vangen zodat je deze snel kunt ontwikkelen en trainen. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Muk aanvallen

Vandaag nog Muk uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Sludge Pokèmon. Zijn type(s) zijn Poison en geen type 2. Elk type heeft weer zijn sterktes. Er bestaan in totaal 18 types. Naast sterktes, zijn er zwaktes. Profiteer dus van de zwaktes van Muk. Dit zijn onder andere: Ground, Psychic. Plannen tot Muk aanvallen? Vergeet niet dat deze Pokemon een gewicht heeft van 30.0 kilogram en lengte van 1.2 meter. Laat ons weten wat jij doet om deze Pokemon Go te trainen, te ontwikkelen en aan te vallen.

Extra informatie over Muk uit Pokemon Go
Van Muk’s lichaam sijpelt een vieze vloeistof die geeft ze een neus-bendingly verschrikkelijke stank. Slechts één druppel van deze Pokémon lichaamsvloeistof kan draaien een pool stagnerend en ranzig.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Muk vangen

Wil jij er achterkomen waar Muk gevangen kan worden? Op deze website zijn al een groot aantal verstoplocaties verzameld. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Verhelderend! Want zo kun jij Muk makkelijk en snel opzoeken en vangen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Muk?
Muk is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en vogel uit waar je Muk kunt vinden. Zoek direct op jouw plaats. Je vind daar een Pokemon-map waar wordt aanggegeven waar deze Pokemon zich verstopt. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Het vinden en vangen van Muk zal nog beter gaan in jouw buurt.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma