Moltres in Pokémon go

Alles weten over het Pokemon Go karakter Moltres? Van harte welkom in deze online Pokédex. Hier vind je antwoorden op al je vragen over Moltres. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. In de tabel hieronder vind je ook details als gewicht, lengte en zwaktes van Moltres uit Pokemon Go. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Moltres gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #146
Pokemon naam Moltres
Categorie Pokemon Flame Pokèmon
Type 1 Fire
Type 2 Flying
Zwaktes Water, Electric, Rock
Gewicht 60.0 kilogram
Lengte 2.0 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Moltres Pokemon Go
Moltres uit Pokemon Go

Moltres ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Zapdos. Het is jouw taak om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Dratini. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Moltres te vangen. Voor het ontwikkelen van Moltres heb je nodig: nog onbekend. Probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Zo gaat het ontwikkelen en trainen een stuk sneller. Door Pokemons te ontwikkelen sta je sterker in gevechten en wordt je een nog betere Pokemon Go trainer!

Moltres aanvallen

Direct Moltres uit Pokemon Go aanvallen? Deze Pokemon behoort tot de welkbekende categorie Flame Pokèmon. Zijn type is Fire en Flying. Bij elk type horen weer afzonderlijke krachten en sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Naast sterktes, zijn er zwaktes. Profiteer dus van de zwaktes van Moltres. Bekende zwaktes zijn: Water, Electric, Rock. Wil je Moltres aanvallen? Het is goed om te weten dat deze Pokemon een gewicht heeft van 60.0 kilogram en lengte van 2.0 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Extra informatie over Moltres uit Pokemon Go
Moltres is een legendarische vogel Pokémon die de mogelijkheid om het vuur onder controle heeft. Als deze Pokémon gewond is, wordt gezegd dat zijn lichaam duik in de gesmolten magma van een vulkaan te branden en te genezen zelf.

Omdat Pokemon Go pas net gelanceerd is, kan het zijn dat er data mist of niet klopt. Wij werken hier nog aan!

Moltres vangen

Direct weten waar Moltres te vinden is? Op deze website zijn al een groot aantal verstoplocaties verzameld. Kies direct jouw regio of stad en ontdek waar je ‘m kunt vinden. Zodoende kun je Moltres vangen en snel een level verder komen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Moltres?
Moltres kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Open dus snel jouw eigen regio/plaats en zie waar jij Moltres kunt vinden. Selecteer hieronder jouw provincie of zoek op jouw plaats. Vervolgens vind je een Map met actuele verstopplekken van deze Pokemon. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Profiteer hiervan! Het vangen en vinden van Moltres zal je een stuk beter afgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma