Mew in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Mew? Je bevindt je in onze Pokédex! Op deze pagina vind je alle belangrijke info over Mew. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. Ook lees je hier meer over de zwaktes, het gewicht en de lengte van Mew uit de game Pokemon Go. Vanzelfsprekend vind je hier ook info over hoe je Mew zo snel mogelijk kunt ontwikkelen, trainen en upgraden. Ook lees je hier aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #151
Pokemon naam Mew
Categorie Pokemon New Species Pokèmon
Type 1 Psychic
Type 2 geen type 2
Zwaktes Bug, Ghost, Dark
Gewicht 4.0 kilogram
Lengte 0.4 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Mew Pokemon Go
Mew uit Pokemon Go

Mew ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat na het ontwikkelen van Mewtwo. Het is mogelijk om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Geen ontwikkeling mogelijk. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Mew te vangen. Voor het ontwikkelen van Mew heb je nodig: nog onbekend. Waar wacht je nog op? Probeer snel veel pokemons te vangen. Je zult zien dat het ontwikkelen / trainen dan sneller gaat. Door Pokemons te ontwikkelen sta je sterker in gevechten en wordt je een nog betere Pokemon Go trainer!

Mew aanvallen

Vandaag nog Mew uit Pokemon Go aanvallen? Bedenk je goed dat je te maken hebt met een New Species Pokèmon. Zijn type(s) zijn Psychic en geen type 2. Het type van de Pokemon hoort bij specifieke sterktes. In de hele game zijn er 18 types te onderscheiden. Houd ook rekening met de zwaktes van Mew. Dit zijn onder andere: Bug, Ghost, Dark. Vandaag nog Mew aanvallen? Het is goed om te weten dat deze Pokemon een gewicht heeft van 4.0 kilogram en lengte van 0.4 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Extra details over Mew uit Pokemon Go
Mew wordt gezegd dat de genetische samenstelling van alle Pokémon bezitten. Het is in staat om zich onzichtbaar kan worden, zodat het voorkomt volledig bericht zelfs als deze mensen bereikt.

Omdat niet alle gegevens bekend zijn kan het zijn dat bepaalde gegevens nog niet kloppen. Wij werken hier hard aan.

Mew vangen

Benieuwd waar Mew zit? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Zodoende kun je Mew vangen en veel ervaringspunten verdienen. Kies hieronder jouw provincie, of zoek direct op jouw plaats/regio.

Waar vind ik Mew?
Mew is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en vogel uit waar je Mew kunt vinden. Selecteer hieronder jouw provincie of zoek op jouw plaats. Vervolgens vind je een Map waar je kunt zien wat de huidige verstopplekken zijn van deze Pokemon. Ook vind je hier tips & tricks van andere spelers. Maak er gebruik van! Het vangen en vinden van Mew zal met deze hulp veel makkelijker gaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma