Metapod in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Metapod? In onze online Pokédex lees je er alles over. Hier lees je alles wat je moet weten over Metapod. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. Ook lees je in de tabel gegevens af als zwaktes, gewicht en lengte van Metapod uit Pokemon Go. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Metapod het beste kunt trainen en ontwikkelen naar de volgende level. Daarnaast verzamelen we hier ook de beste strategieën om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #011
Pokemon naam Metapod
Categorie Pokemon Cocoon Pokèmon
Type 1 Bug
Type 2 geen type 2
Zwaktes Fire, Flying, Rock
Gewicht 9.9 kilogram
Lengte 0.7 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Caterpie candies
Metapod Pokemon Go
Metapod uit Pokemon Go

Metapod ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Caterpie. Het is jouw opdracht om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Butterfree. Voor het trainen (de upgrade) heb je candies (snoepjes) nodig. Die ontvang je door meer exemplaren van Metapod te vangen. Voor het ontwikkelen van Metapod is op dit moment benodigd: 50x Caterpie candies. Waar wacht je nog op? Probeer snel veel pokemens te vangen zodat je deze snel kunt ontwikkelen en trainen. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Metapod aanvallen

Wil jij Metapod uit Pokemon Go aanvallen? Bedenk je goed dat je te maken hebt met een Cocoon Pokèmon. Zijn type is Bug en geen type 2. Deze types corresponderen weer met bepaalde sterktes. Er bestaan in totaal 18 types. Naast sterktes, zijn er zwaktes. Profiteer dus van de zwaktes van Metapod. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Fire, Flying, Rock. Vandaag nog Metapod aanvallen? Vergeet niet dat deze Pokemon een gewicht heeft van 9.9 kilogram en lengte van 0.7 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Meer gegevens over Metapod uit Pokemon Go
De schaal van Metepad os zo hard als een ijzeren plaat. Metapod beweegt dan ook niet veel. Hij zit voornamelijk stil. De reden? Hij is druk bezig met de voorbereiding van de ontwikkeling van zijn “zachte binnenkant” die in deze harde schaal verstopt zit.

Omdat Pokemon Go pas net gelanceerd is, kan het zijn dat er data mist of niet klopt. Wij werken hier nog aan!

Metapod vangen

Benieuwd waar Metapod gevangen kan worden? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Op die manier kun jeMetapod vangen en snel een level verder komen. Je kunt gebruik maken van de zoekfunctie, of onderaan de pagina op ouw provincie klikken.

Waar vind ik Metapod?
Metapod is niet altijd in overvloed beschikbaar, en dus lastig te vangen / vinden. Open dus snel jouw eigen regio/plaats en zie waar jij Metapod kunt vinden. Op deze plaats-pagina vind je een speciale kaart waar je kunt zien wat de huidige verstopplekken zijn van deze Pokemon. Als je hier naar beneden scrollt vind je vaak tips van andere trainers. Het vinden en vangen van Metapod zal je een stuk beter afgaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma