Mankey in Pokémon go

Op zoek naar alle details over het Pokemon Go karakter Mankey? Dan zit je goed in onze Pokédex! Op deze pagina vind je alle belangrijke info over Mankey. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Mankey uit Pokemon Go. Natuurlijk staan hier ook tips hoe je Mankey gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. Daarnaast vind je hier ook handige aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #056
Pokemon naam Mankey
Categorie Pokemon Pig Monkey Pokèmon
Type 1 Fighting
Type 2 geen type 2
Zwaktes Flying, Psychic, Fairy
Gewicht 28.0 kilogram
Lengte 0.5 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Mankey candies
Mankey Pokemon Go
Mankey uit Pokemon Go

Mankey ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon komt voor uit Golduck. Het is mogelijk om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Primeape. Voor het trainen (de upgrade) heb je candies (snoepjes) nodig. Die ontvang je door meer exemplaren van Mankey te vangen. Voor de ontwikkeling van Mankey is nodig: 50x Mankey candies. Waar wacht je nog op? Probeer snel veel pokemons te vangen. Zo wordt je snel een betere Pokemontrainer. Het ontwikkelen van Pokemons biedt jou meer ervaringspunten. Die heb je hard nodig om de beste trainer te worden van Pokemon Go!

Mankey aanvallen

Vandaag nog Mankey uit Pokemon Go aanvallen? Deze Pokemon behoort tot de welkbekende categorie Pig Monkey Pokèmon. Zijn type(s) zijn Fighting en geen type 2. Het type van de Pokemon hoort bij specifieke sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Wellicht kun je slim gebruik maken van de zwaktes van Mankey. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Flying, Psychic, Fairy. Vandaag nog Mankey aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 28.0 kilogram en lengte van 0.5 meter. Wij horen graag jouw tactieken betreft het trainen, ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakater.

Extra informatie over Mankey uit Pokemon Go
Wanneer Mankey begint te schudden en haar neusademhaling wordt ruw, het is een teken dat het wordt steeds boos. Echter, omdat het gaat in een torenhoge woede bijna meteen, is het onmogelijk voor iedereen om zijn toorn te ontvluchten.

Omdat niet alle gegevens bekend zijn kan het zijn dat bepaalde gegevens nog niet kloppen. Wij werken hier hard aan.

Mankey vangen

Benieuwd waar Mankey gevonden kan worden? Op deze website zijn al een groot aantal verstoplocaties verzameld. Klik op jouw stad/regio voor alle bekende plekken waar je ‘m kunt vinden. Zodoende kun je Mankey vangen en veel ervaringspunten verdienen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Mankey?
Mankey kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en leer waar je Mankey kunt vinden. Op de pagina over jouw plaats/regio kun je een kaart bekijken met alle bekende plekken waar je deze Pokemon kunt vangen. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Het vangen en vinden van Mankey zal nog beter gaan in jouw buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma