Magneton in Pokémon go

Op zoek naar uitgebreide informatie over het Pokemon Go karakater Magneton? Van harte welkom in deze online Pokédex. In deze post lees je alle benodigde informatie over Magneton. Je lees in de onderstaande tabel bijvoorbeeld tot welke categorie deze Pokemon hoort. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Magneton uit de populaire app Pokemon Go. Natuurlijk staan hier ook tips hoe je Magneton snel & eenvoudig kunt ontwikkelen en trainen naar een sterker karakter. Onderaan de post behandelen we ook de beste technieken om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #082
Pokemon naam Magneton
Categorie Pokemon Magnet Pokèmon
Type 1 Electric
Type 2 Steel
Zwaktes Fire, Water, Ground
Gewicht 60.0 kilogram
Lengte 1.0 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Magneton Pokemon Go
Magneton uit Pokemon Go

Magneton ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is het “broertje” van Magnemite. Het is jouw taak om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Farfetch-d. Voor het trainen (de upgrade) heb je candies (snoepjes) nodig. Die ontvang je door meer exemplaren van Magneton te vangen. Voor de ontwikkeling van Magneton is op dit moment benodigd: nog onbekend. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen om hem snel te ontwikkelen en te trainen. Pokemons ontwikkelen betekent weer ervaringspunten, en die heb je nodig om de beste te woren in Pokemon GO!

Magneton aanvallen

Meteen Magneton uit Pokemon Go aanvallen? Deze Pokemon behoort tot de welkbekende categorie Magnet Pokèmon. Zijn type is Electric en Steel. Bij elk type horen weer afzonderlijke krachten en sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Wellicht kun je slim gebruik maken van de zwaktes van Magneton. Dit zijn bijvoorbeeld: Fire, Water, Ground. Plannen tot Magneton aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 60.0 kilogram en lengte van 1.0 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Extra informatie over Magneton uit Pokemon Go
Magneton zendt een krachtige magnetische kracht die dodelijk is voor mechanische apparaten. Als gevolg hiervan, grote steden klinken sirenes om de burgers van grootschalige uitbraken van deze Pokémon te waarschuwen.

Wij zijn nog bezig met het aanvullen van de gegevens. Het kan zijn dat alles nog niet helemaal correct is. Hier wordt aan gewerkt!

Magneton vangen

Wil jij weten waar Magneton zit? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Kies direct jouw regio of stad en ontdek waar je ‘m kunt vinden. Verhelderend! Want zo kun jij Magneton makkelijk en snel opzoeken en vangen. Je kunt gebruik maken van de zoekfunctie, of onderaan de pagina op ouw provincie klikken.

Waar vind ik Magneton?
Magneton is niet altijd in overvloed beschikbaar, en dus lastig te vangen / vinden. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en leer waar je Magneton kunt vinden. Je kunt meteen op jouw plaats zoeken. Daar bekijk je een Pokemon-kaart waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Ook vind je hier tips & tricks van andere spelers. Profiteer hiervan! Het vangen en vinden van Magneton zal nog beter gaan in jouw buurt.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma