Magnemite in Pokémon go

Op zoek naar uitgebreide informatie over het Pokemon Go karakater Magnemite? In onze online Pokédex lees je er alles over. Op deze pagina vind je alle belangrijke info over Magnemite. Allereerst vind je hier welke categorie Pokemon het is, en welk “type” Pokemon het is. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Magnemite uit het populaire spel Pokemon Go. Natuurlijk staan hier ook tips hoe je Magnemite snel & eenvoudig kunt ontwikkelen en trainen naar een sterker karakter. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #081
Pokemon naam Magnemite
Categorie Pokemon Magnet Pokèmon
Type 1 Electric
Type 2 Steel
Zwaktes Fire, Water, Ground
Gewicht 6.0 kilogram
Lengte 0.3 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Magnemite candies
Magnemite Pokemon Go
Magnemite uit Pokemon Go

Magnemite ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Slowbro. Probeer zo zo snel mogeijk om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Magneton. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Magnemite te vangen. Voor de ontwikkeling van Magnemite is benodigd: 50x Magnemite candies. Probeer dus snel meer pokemons te vangen om hem snel te ontwikkelen en te trainen. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Magnemite aanvallen

Wil jij Magnemite uit Pokemon Go aanvallen? Je hebt in dat geval te maken met een Magnet Pokèmon. Zijn type is Electric en Steel. Elk type heeft weer zijn sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Houd ook rekening met de zwaktes van Magnemite. De zwaktes van deze pokemon zijn: Fire, Water, Ground. Plannen tot Magnemite aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 6.0 kilogram en lengte van 0.3 meter. Wij horen graag jouw tactieken betreft het trainen, ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakater.

Korte omschrijving van  Magnemite uit Pokemon Go
Magnemite hecht zich aan hoogspanningslijnen te voeden met elektriciteit. Als uw huis heeft een stroomstoring, controleer je circuit breakers. U kunt een groot aantal van deze Pokémon vastklampen aan de breaker box te vinden.

Wij zijn nog bezig met het aanvullen van de gegevens. Het kan zijn dat alles nog niet helemaal correct is. Hier wordt aan gewerkt!

Magnemite vangen

Nieuwsgierig waar Magnemite zich schuilhoudt? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Zodoende kun je Magnemite vangen en veel ervaringspunten verdienen. Je kunt gebruik maken van de zoekfunctie, of onderaan de pagina op ouw provincie klikken.

Waar vind ik Magnemite?
Magnemite is niet altijd in overvloed beschikbaar, en dus lastig te vangen / vinden. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en zie waar jij Magnemite kunt vinden. Op de pagina over jouw plaats/regio kun je een kaart bekijken met alle bekende plekken waar je deze Pokemon kunt vangen. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Het vinden en vangen van Magnemite zal je een stuk beter afgaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma