Magikarp in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Magikarp? Je bevindt je in onze Pokédex! Hier lees je alles wat je moet weten over Magikarp. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Magikarp uit de game Pokemon Go. Scroll naar beneden voor tips hoe je Magikarp zo snel mogelijk kunt ontwikkelen, trainen en upgraden. Daarnaast verzamelen we hier ook de beste strategieën om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #129
Pokemon naam Magikarp
Categorie Pokemon Fish Pokèmon
Type 1 Water
Type 2 geen type 2
Zwaktes Electric, Grass
Gewicht 10.0 kilogram
Lengte 0.9 meter
Benodigd voor Upgrade 400x Magikarp candies
Magikarp Pokemon Go
Magikarp uit Pokemon Go

Magikarp ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat uit Tauros. Het is jouw taak om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Gyarados. Wil je deze Pokemon ontwikkelen en trainen? Zorg dan dat je candies (snoepjes) verdient. Die verdien je door meer Magikarp te vangen. Voor het ontwikkelen van Magikarp heb je nodig: 400x Magikarp candies. Probeer dus snel meer pokemons te vangen. Zo gaat het ontwikkelen en trainen een stuk sneller. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Magikarp aanvallen

Vandaag nog Magikarp uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Fish Pokèmon. Zijn type(s) is/zijn Water en geen type 2. Deze types corresponderen weer met bepaalde sterktes. In de hele game zijn er 18 types te onderscheiden. Je kunt natuurlijk ook profiteren van de zwaktes van Magikarp. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Electric, Grass. Wil je Magikarp aanvallen? Houd ook rekening met een gewicht van 10.0 kilogram en lengte van 0.9 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Meer gegevens over Magikarp uit Pokemon Go
Magikarp is een zielig excuus voor een Pokémon die alleen in staat is flopping en spatten. Dit gedrag wordt gevraagd wetenschappers om onderzoek te doen naar het.

Omdat Pokemon Go pas net gelanceerd is, kan het zijn dat er data mist of niet klopt. Wij werken hier nog aan!

Magikarp vangen

Wil jij er achterkomen waar Magikarp te vinden is? Op deze website zijn al een groot aantal verstoplocaties verzameld. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Op die manier kun jeMagikarp snel en eenvoudig vangen. Klik op de zoek-button bovenaan de pagina, en zoek direct jouw plaats op.

Waar vind ik Magikarp?
Magikarp is niet altijd in overvloed beschikbaar, en dus lastig te vangen / vinden. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en kom erachter waar jij Magikarp kunt vinden. Zoek direct op jouw plaats. Je vind daar een Pokemon-map waar wordt aanggegeven waar deze Pokemon zich verstopt. Als je hier naar beneden scrollt vind je vaak tips van andere trainers. Het vinden en vangen van Magikarp zal met deze hulp veel makkelijker gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma