Pokémon Go in Waha

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Waha? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Waha. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Waha gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Hypno zich bevindt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Waha. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Waha? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Waha

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Benieuwd waar de Pokestops in Waha verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Waha. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Je vind er sterke aanval pokemon maar ook verdediging pokemon. Die hebben vaak een sterke CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Gebruik dit in Waha via extra lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo evolueer jij van level 9 gemakkelijk naar niveau 18. In Waha catch je pokemon go in een gebied van 2,5 km.

Pokemon Gyms in Waha

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Waha. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Fearow). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Waha zijn er een aantal Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Waha.

Zeldzame Pokemons in Waha
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Waha. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Waha

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Waha. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Waha? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Waha

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Waha? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Waha. Maak jij deel uit van het gele team in Waha, team rood van Waha of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Waha worden gemiddeld beoordeeld met een 8.2/10, gebaseerd op 29 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Woon je in Waha? Plaats dit dan nu direct hieronder. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Waha zodat je elkaar wellicht kunt helpen.