Pokémon Go in Soy

Wil jij Pokemons vangen in Soy? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Soy. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Soy gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Venomoth gevonden kan worden? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Soy. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Soy? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Soy

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Benieuwd waar de Pokestops in Soy verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Soy. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Aanval pokemons zijn er te vinden samen met de verdedigings pokemon. Vaak met voldoende CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Soy met een lucky egg en jouw level zal flink toenemen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Dan rank je van level 9 eenvoudig naar level 25. Binnen Soy wandel je al snel zo’n 4,5 km.

Pokemon Gyms in Soy

Heb je level 5 bereikt? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Soy. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Vileplume). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Soy zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Soy.

Zeldzame Pokemons in Soy
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Soy. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Soy

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Soy. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Soy? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Soy

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Soy? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Soy. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Soy, het rode team van Soy of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Soy worden gemiddeld beoordeeld met een 9.0/10, gebaseerd op 33 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En woon je in Soy? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Soy plus je kunt ervaringen uitwisselen.