Pokémon Go in Saint-Léger

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Saint-Léger? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Saint-Léger. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Saint-Léger gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Lickitung zich bevindt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Saint-Léger. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Saint-Léger? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Saint-Léger

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nu weten waar de Pokestops in Saint-Léger te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Saint-Léger. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Je vind er sterke aanval pokemon samen met de verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Saint-Léger plus een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Dan rank je van level 1 eenvoudig naar level 19. In de buurt van Saint-Léger vang je veel pokemon in een straal van 3,5 km.

Pokemon Gyms in Saint-Léger

Is het gelukt om level 5 te halen? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Saint-Léger. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Wigglytuff). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Saint-Léger kun je navigeren naar verschillende gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Saint-Léger.

Zeldzame Pokemons in Saint-Léger
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Saint-Léger. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Saint-Léger

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Saint-Léger. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Saint-Léger? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Saint-Léger

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Saint-Léger? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Saint-Léger. Laat weten of jij zit in het gele team Saint-Léger, team rood van Saint-Léger of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Saint-Léger worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5/10, gebaseerd op 35 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Kom je uit Saint-Léger? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Saint-Léger zodat je elkaar wellicht kunt helpen.