Pokémon Go in Rouvroy

Wil jij Pokemons vangen in Rouvroy? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Rouvroy. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een zeldzame Pokemon in Rouvroy gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Weet jij waar bijvoorbeeld Kabuto gevonden kan worden? Deel het dan met de rest van de community! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Rouvroy. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Rouvroy? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Rouvroy

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Wil jij weten waar de Pokestops in Rouvroy verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Rouvroy. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor plus de meer verdedigende pokemons. Deze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Combineer dit in Rouvroy met een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Natuurlijk is incense ook een optie. Dan rank je van level 1 binnen no-time naar level 26. Binnen Rouvroy vang je veel pokemon in een straal van 5 km.

Pokemon Gyms in Rouvroy

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Rouvroy. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Beedrill). Daarna kun je vechten tegen andere teams. In Rouvroy kun je navigeren naar verschillende gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Rouvroy.

Zeldzame Pokemons in Rouvroy
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Rouvroy. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Rouvroy

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Rouvroy. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Rouvroy? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Rouvroy

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Rouvroy? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Rouvroy. Laat weten of jij zit in het gele team Rouvroy, het rode team Rouvroy of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Rouvroy worden gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 40 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En kom je uit Rouvroy? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Rouvroy en deel je ervaringen.