Pokémon Go in Petit-Thier

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Petit-Thier? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Petit-Thier. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Zelf een zeldzame Pokemon in Petit-Thier gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Koffing zich bevindt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Petit-Thier. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Petit-Thier? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Petit-Thier

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Petit-Thier verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Petit-Thier. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Je vind er sterke aanval pokemon plus de meer verdedigende pokemons. Ze hebben hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Petit-Thier met een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo rank je van level 9 eenvoudig naar level 21. In de regio Petit-Thier catch je pokemon go in een gebied van 9 km.

Pokemon Gyms in Petit-Thier

Heb je level 5 bereikt? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Petit-Thier. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Grimer). Dan kan het gevecht beginnen! In Petit-Thier kun je navigeren naar verschillende gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Petit-Thier.

Zeldzame Pokemons in Petit-Thier
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Petit-Thier. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Petit-Thier

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Petit-Thier. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Petit-Thier? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Petit-Thier

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Petit-Thier? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Petit-Thier. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Petit-Thier, team rood Petit-Thier of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Petit-Thier worden gemiddeld beoordeeld met een 8.2/10, gebaseerd op 49 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En woon je in Petit-Thier? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Petit-Thier plus je kunt ervaringen uitwisselen.