Pokémon Go in Ortho

Wil jij Pokemons vangen in Ortho? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Ortho. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Ortho gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Scyther zich verstopt? Deel het dan met de rest van de community! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Ortho. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Ortho? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Ortho

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Direct weten waar de Pokestops in Ortho verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Ortho. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor maar ook verdediging pokemon. Die hebben vaak een sterke CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Doe dit in Ortho plus een lucky egg en jouw level zal flink toenemen. Natuurlijk is incense ook een optie. Dan rank je van level 1 gemakkelijk naar niveau 21. In de regio Ortho loop je met pokemon go namelijk zo 7,5 km.

Pokemon Gyms in Ortho

Is het gelukt om level 5 te halen? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Ortho. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Vaporeon). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Ortho zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Ortho.

Zeldzame Pokemons in Ortho
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Ortho. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Ortho

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Ortho. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Ortho? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Ortho

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Ortho? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Ortho. Maak jij deel uit van het gele team in Ortho, het rode team Ortho of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Ortho worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 44 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En kom je uit Ortho? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Ortho plus je kunt ervaringen uitwisselen.