Pokémon Go in Malempré

Op zoek naar info over Pokemon Go in Malempré? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Malempré. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Malempré gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Weet jij waar bijvoorbeeld Mew zich nu verstopt heeft? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Malempré. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Malempré? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Malempré

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Malempré verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Malempré. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Er zijn sterke attack pokemon te vangen en natuurlijk de defence pokemon. Ze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Malempré direct met lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo ga je van level 8 eenvoudig naar level 21. In de regio Malempré verzamel je pokemons over meer dan 1 km.

Pokemon Gyms in Malempré

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Malempré. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Slowbro). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! In Malempré vind je verschillende Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Malempré.

Zeldzame Pokemons in Malempré
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Malempré. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Malempré

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Malempré. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Malempré? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Malempré

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Malempré? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Op die manier kun je sneller levelen! Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Malempré. Maak jij deel uit van het gele team in Malempré, het rode team Malempré of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Malempré worden gemiddeld beoordeeld met een 9.0/10, gebaseerd op 43 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Speel jij in Malempré? Plaats dit dan nu direct hieronder. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Malempré en deel je ervaringen.