Pokémon Go in Hives

Wil jij unieke Pokemons vangen in Hives? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Hives. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Zelf een zeldzame Pokemon in Hives gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Flareon zich verstopt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Hives. Wat zijn zeldzame Pokemons in Hives? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Hives

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Hives verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Hives. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en natuurlijk de defence pokemon. Deze hebben hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Combineer dit in Hives via extra lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan stap je van level 9 zo door naar niveau 26. Rondom Hives vang je veel pokemon in een straal van 7,5 km.

Pokemon Gyms in Hives

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Hives. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Tentacruel). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Hives zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Hives.

Zeldzame Pokemons in Hives
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Hives. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Hives

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Hives. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Hives? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Hives

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Hives? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Hives. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Hives, het rode team van Hives of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Hives worden gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 55 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? En woon je in Hives? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Hives en kun je elkaar helpen en tips geven.